Subscribe to our Newsletter

DHK designed a one-story addition to the existing vehicle storage and administrative facility for the van and para-transit vehicle operations of the Montachusett Regional Transit Authority. The work included a canopy addition for outdoor parking, new indoor vehicle storage and a new indoor vehicle wash bay. The design matched the existing poured-concrete base wall and metal panel upper wall assembly. The facility upgrades accommodated fire separations for new adjacent use groups. The design also included a new water recycling system that bypassed the storm drainage system.

Energy efficient design aspects included a white roof, translucent glazing on windows to reduce lighting load, ventilation passes, automated vehicle wash with a water recycling system that bypasses the storm drainage system, new energy efficient lighting, updated electrical panels, and programmed site lighting for optimized daytime and nighttime needs.


READ MORE BACK TO TOP